Facebook Live Q&A sessie

6 april 2017
Eveline Koppejan

Op donderdag 13 april organiseren we als organisatie van Amsterdammers, Maak je Stad! een Q&A sessie via Facebook live. Heb je vragen die je zelfs in onze uitgebreide F.A.Q. niet kunt vinden? Schuif virtueel aan en vraag ons het hemd van ons lijf.

Sinds de kick-off van Amsterdammers, Maak je Stad! merken we hoe nieuwsgierig stadmakers zijn. We ontvangen dagelijks mails, tweets en belletjes van enthousiaste initiatiefnemers met allerlei vragen over het traject. Een greep van de veelgestelde vragen:

  • Naar wie zijn jullie op zoek in het project?
  • Mag ik aan beide thema’s meedoen?
  • Wat moet ik doen in het ontwikkeltraject?
  • Wie zijn nou eigenlijk de partners van het project?
  • Wat betekent die iCapital award precies?

In onze F.A.Q. beantwoorden we de veelgestelde vragen, maar er blijven altijd vragen liggen. Een deel hiervan behandelen we tijdens de Meetup in Pakhuis de Zwijger op vrijdag 7 april.

Kun je niet bij die meet up zijn of blijf je naderhand met vragen zitten? Schuif op donderdag 13 april om 15:30 uur via Facebook aan voor een live Q&A sessie waarin je al je prangende vragen aan de organisatie kunt stellen. Like de Pakhuis de Zwijger facebookpagina om een melding te krijgen wanneer we van start gaan.

Deel deze update