Maak je Stad Academie

Foto: Maartje Meesterberends CC BY-2.0
7 juli 2017
Koko Herder

Tijdens de Stadmakers Meetup die voorafging aan de aanmeldperiode van Amsterdammers, Maak je Stad! bleek dat Amsterdamse stadmakers barsten van de energie om met hun initiatief aan de slag te gaan. Die energie houden we vast. Daarom organiseren we op 13 juli van 17:30 tot 22:00 de Maak je Stad Academie voor álle stadmakers van Amsterdam. De prijs die Amsterdam won als meest innovatieve stad van Europa, is er voor alle Amsterdammers. Onder andere met de Maak je Stad Academie wordt hier handen en voeten aan gegeven.

Tijdens de avond zijn er workshops en kunnen stadmakers portfoliogesprekken voeren met professionals. Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat je de gebruiker van je dienst of product centraal stelt? Hoe vergroot je je sociale impact? En hoe betrek je bewoners, ondernemers, overheid en maatschappelijke partijen?

Programma

Workshops:

  • Workshop civic crowdfunding door Aster van Tilburg van Voor je Buurt;
  • Workshop ‘Breng je initiatief in drie kwartier terug tot één zin’ door theaterschrijfster Julia ter Veld.

Voor portfoliogesprekken zijn aanwezig:

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van het programma van de Maak je Stad Academie? Houd dan de evenementpagina van Pakhuis de Zwijger in de gaten. En vergeet niet je plekje te reserveren!

Deel deze update